Zonder modder

Na de modderige en bijna verzopen wandelingen van de afgelopen weken en na die miezerige dag van gisteren hadden we vandaag behoefte aan een wandeling waarbij onze wandelschoenen na aankomst nog even proper waren als bij vertrek.

We kozen vandaag voor Lier. Ik heb wel iets met Lier. Ik heb er 6 jaar school gelopen en op internaat gezeten. Ik ben er jaren wekelijks naartoe gereden om een paar kilometer te joggen met loopmaatje Sally.

Ik had een route uitgestippeld die ons via het jaagpad van de Nete naar Emblem zou brengen om dan via het jaagpad van het Netekanaal terug naar Lier te stappen. Samen goed voor een kleine 9 km. Het was bijwijlen heel koud in de wind en op sommige plaatsen was het vrij druk maar het was proper wandelen. Geen spatje modder gezien.

Water hebben we wel gezien, veel water. Overal waar we keken leek er water te zijn. Dat heeft dan weer als voordeel dat je al eens watervogels ziet. Als je daar dan een paar niet zo slechte foto’s van kunt nemen dan is dat best leuk.

Wat ik wel gemerkt heb is dat, wanneer je zo een jaartje niet meer op je oude joggingrondje bent geweest, er bijzonder veel kan veranderen. Daar is behoorlijk wat bijgebouwd.

We zijn in ieder geval klaar voor een nieuwe werkweek. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s