Vorselaar

Vandaag stond in het teken van het mooiste dorp van de Kempen. Ik moet wel toegeven dat ik lichtjes bevooroordeeld ben.

Het dorp in kwestie is mijn eigen Vorselaar. Deze morgen met Conny een korte wandeling naar het mooiste kasteel van het land gemaakt (maar misschien ben ik wel een beetje bevooroordeeld), een kasteel dat aan de mooiste dreven van het land ligt (maar ik sluit niet uit dat ik een beetje bevooroordeeld ben).

Het was maar een korte wandeling maar we moesten ook nog bekijken welke voorstellingen het CC Zwanenberg in Heist-op-den-Berg ons te bieden heeft in het seizoen 2018-2019. En bleek behoorlijk wat te zijn. Als we overal uitgeloot worden dan wordt het een vrij druk eindejaar.

Ook de namiddag stond nog in het teken van Vorselaar ook al zijn we naar Deurne gereden. “We” dat waren in dit geval mijn moeder, ikzelf en nog 50 andere dorpsgenoten. We reden immers naar het Experimentele Werkgroep voor Toneel-theater, misschien beter bekend als het EWT-theater.

Daar stond vandaag “Genaaid” op het programma en laat nu één van de actrices ene zeker Daisy Thijs zijn. De roots van Daisy liggen immers ook in Vorselaar. Tijdens haar eerste levensjaren is ze zelfs het buurmeisje van twee van mijn tantes geweest. En het is één van haar tantes die elk jaar een busreis naar Deurne organiseert.

20180527_171603

Het stuk op zich was een klassiek blijspel in drie bedrijven, met momenten heel grappig en gebracht in een perfect ge-airconditionede zaal.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s