Stappenplan

Het wispelturige weer heeft er voor gezorgd dat ik deze week de verplaatsing naar Lier voor mijn halfuurtje joggen met Sally niet ga maken.

Ik heb geen zin om een klein halfuurtje met de auto te rijden om dan vast te stellen dat het daar stortregent en nog minder zin om kletsnat naar huis te komen.

Daarom maar afgebeld en een solootje gedaan. Niet zo onderhoudend als een tochtje met praatvaar Sally maar toch even nuttig. Niet alleen omdat mijn dokter dat zegt maar deze week ook omdat ik tussen gisteren en zondag minstens 5 dagen met 10.000 stappen of meer moet hebben.

Sinds 23 april loopt er bij ons op het werk immers de actie Every Step Counts, een actie georganiseerd door Prévidis (het preventie-initiatief van de P&V Groep) ten voordele van Pink Ribbon. Medewerkers van VIVIUM, P&V maar ook van makelaars en agenten, worden gestimuleerd om samen de wereld rond te stappen.

1173 deelnemers hebben zich aangemeld voor de actie en ondertussen zijn we aan ons derde rondje bezig. Deze laatste week worden er onder de deelnemers een tegoedbon van Decathlon van 50 euro maar ook een cadeaubox goed voor een verlengd weekend met twee overnachtingen ter waarde van 139 euro en daar zeg ik nooit neen tegen.

Voorlopig zit ik op schema met 10.542 stappen gisteren en 12.221 vandaag. Al dat stappen heeft trouwens een heel positieve invloed op mijn suikerspiegel. Die heeft in lange tijd niet zo goed gestaan.

esc2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s