Ontspannen

Hoe ontspan je jezelf na (alweer) een drukke en lastige werkweek?

Wandelen is uiteraard een prima manier om tot rust te komen. Maar ook tuinieren is dat sinds vorig jaar ook. Het lijkt een karwei … de dorre planten van vorig jaar verwijderen, onkruid wieden en nog eens wieden en nog eens wieden. Maar het heeft op ons wel een rustgevend effect. Enkele uurtjes werken in de tuin, zien dat onder die dorre plantenresten al “nieuw leven” komt piepen. Het is mooi.

Na dat tuinieren kan je dan ook altijd nog gaan wandelen. Dat deden wij vandaag ook. Nog even een uurtje wandelen in Peulis. Mijn nieuwe vriend, de buizerd, was er ook weer. Maar we hebben ook nieuw leven gezien. Zo van die schattige lammetjes (smelt smelt). Ik was ook nog net op tijd om de Bonte specht op de gevoelige plaat vast te leggen.

We zagen ook nog een rat de straat oversteken maar daarvoor was ik net te laat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s