KWB Keerbergen

Wat gaan die weekends toch altijd (te) snel voorbij hè? Zelfs wanneer ze drie dagen duren zoals bij mij het geval is.

Vanochtend, ondanks de tuinwerken van gisteren, zijn we opgestaan met redelijk weinig spierpijntjes. Dat was vorige week wel anders.

Onze wandeling vandaag bracht ons naar Keerbergen. Daar organiseert de plaatselijke KWB altijd hun jaarlijkse wandeling. Helaas kan deze om één of andere reden (iets met Covid of zoiets?) niet doorgaan.

De mannen van de KWB hadden hier wel een mooie oplossing. Met vertrek aan GC Den Bussel hadden ze drie wandellussen voorzien, 2 van telkens 7 km en 1 van 9 km. Ook een “kidswalk” kon je er doen.

Elke wandeling was perfect afgepijld. Wij kozen voor lus 2 omdat die langs de Dijle ging en we wandelen graag langs het water.

Keerbergen is voor ons geen onbekend terrein als het wandelen aankomt maar toch hebben we precies weer veel onbekende hoekjes van Keerbergen gezien. De pijltjes blijven hangen tot 6 maart dus waarschijnlijk gaan we volgend weekend ook nog een wandelingetje meepikken. We hebben ze in ieder geval gedownload van de website (https://www.kwbkeerbergen.be/events/wandeldag/) dus in het slechtste geval kan ik ze nog altijd “reproduceren” op mijn wandelgps.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s