Wandelen in Schriek

Vandaag was alweer de laatste dag van onze korte lentebreak ☹.

Het was gelukkig iets aangenamer om te wandelen dan gisteren in Lier. We trokken na het ontbijt naar Schriek. Toevallig had ik op Facebook zien passeren dat de KWB van Schriek enkele wandelingen had uitgestippeld.

Afgaande op de mooie wandelingen die hun collega’s van Keerbergen hadden gemaakt, leek het een schitterend idee om de korte verplaatsing te maken. We hebben het ons niet beklaagd.

Je kon kiezen uit verschillende afstanden gaande van een rolstoelvriendelijke wandeling van 5km tot een wandeling van 22 km. Wij kozen voor de 9 km en dan wel voor de drassige versie. Ze hadden immers ook een droge voeten versie voorzien. Aan de start kon je ook een QR-code scannen. Die code gaf dan, na het opgeven van je mailadres een code waarmee je onderweg kon gebruik maken van toiletten. Schitterend idee in deze Coronatijden (al hebben we er geen gebruik van moeten maken).

De wandeling op zich was inderdaad drassig maar die stukken maar nooit te lang. Ze bracht ons ook op plaatsen waar we anders nooit zouden komen. Een heel rustgevende wandeling al liet het tuinwerk van de afgelopen dagen zich wel een beetje voelen naar het einde toe.

Het zal niet simpel zijn om morgen terug te gaan werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s