Terug in de tijd

Derde en laatste dag alweer van het verlengde weekend naar Gelderland.

Na een uitgebreid ontbijt in het Fletcher Hotel in Apeldoorn bracht een korte reis ons naar Terschuur waar het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum gevestigd is. Even over tien reden de we volledig verlaten parking op. Lekker vroeg dus.

Helaas, het was ook veel te vroeg. Op zondag gaat het museum pas om 11u open en niet om 10u. Dan maar even de buitententoonstelling al bezocht. Dan mochten we, twintig minuten vóór elf, toch al binnen samen met een paar andere vroege vogels.

Het voordeel is van als eerste binnen zijn is dat je alles goed kan bekijken. En dat er veel te bekijken is, daar valt geen seconde aan te twijfelen. Een gigantische collectie brengt je terug in het verleden, soms heel ver, soms relatief dichtbij.

Nog een smakelijke kom soep en een zacht broodje met kaas en we konden terug richting Kempen vertrekken. Daar kwamen we in de loop van de namiddag aan.

Missie volbracht : moeder heeft er van genoten. Ik heb er ook van genoten, ook al lag het tempo net iets trager dan normaal maar ja, dat moet ook wel wanneer je met een tachtiger op pad bent ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s