Vakantie

Eindelijk is hij voorbij … die lange zomervakantie.

Nu ja, vakantie? Van de 45 werkdagen in juli en augustus heb ik er 42 gewerkt. Inderdaad … 42. Da’s veel zunne. Zeker als je in die periode 12 keer een goeie vakantie moet wensen aan 7 collega’s (en dat is geen rekenfout).

Maar nu is het eindelijk mijn beurt. Drie weken vakantie !

Vandaag was het nog een vrij rustige dag maar morgen zijn we echt weg. Eerst een ontbijtje in Peulis, dan naar Blankenberge om een tentoonstelling van Michiel Hendryckx mee te pikken en tegen vier uur zouden we in Zeebrugge willen zijn om een uurtje later in te schepen op de Pride of York.

En dan gaan we een weekje genieten van de Cotswolds en Oxfordshire. Stratford-Upon-Avon, Oxford, Blenheim Palace en zoveel meer. Het is ook wel een gevaarlijke streek. Denk maar aan al de moorden die inspecteurs Morse, Lewis en Barnaby  daar in de buurt hebben opgelost.

’t Zal wel een klein beetje raar doen … zo voor de eerste keer in zoveel jaren dat ik de oversteek niet alleen maak 😉

oxfordshire

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s