Verlengd Weekend

Toch wel best een druk weekendje achter de rug. Afgelopen vrijdag met moeder gaan wandelen en eten in Hallaar en Heist op de Berg (foto’s later deze week).

Zaterdag fietstochtje van Peulis naar het Zennegat en terug. Een beetje dubbelzinnig toch dat tochtje. Het was zaaalig weer om te fietsen. Lekker warm maar niet té, het zonnetje was er ook maar niet té, gezellig terrasje gedaan aan ’t Zennegat. Kortom … heel leuk fietsweer.

Maar als je dan bedenkt dat het eind oktober is, bijna november, en dat je eigenlijk binnen zou moeten zitten aan de kachel omdat het buiten regent en waait en koud is, dan is er toch wel iets mis toch?

Zondagnamiddag naar Vorselaar gereden waar Harmonie Verbroedering een twee uur durend concert gaf naar aanleiding van 75 jaar Edma, de lokale cinema die helaas volgend jaar tegen de grond zal gaan. Het was eigenlijk hun tweede optreden sinds de lockdown. Het eerste had zaterdagavond plaatsgevonden. Ze hadden weliswaar ook opgetreden op Na Fir Bolg deze zomer maar een festivalwei is geen zaaloptreden.

Ze moesten zich geen zorgen maken, het concert was top. Ik had graag een beetje meer John Williams gehoord maar ja. Morricone en Zimmer kregen wel hun deel maar Williams werd een beetje vergeten.

Gisteren, maandag, is er dan een hele dag hard in de tuin gewerkt.

En vandaag zijn we terug naar Vorselaar gereden om Wielercomité Vorselaar te steunen. Zij organiseerden vandaag een eetdag en we steunen die mensen graag, zeker omdat neef Jan één van de grote bezielers van het comité is. Terug in Peulis nog een kleine wandeling gemaakt en daarmee is het weekend weeral voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s