Fietsen en tuinieren

Het lijkt alsof we gisteren pas zijn teruggekomen van onze midweek op de Veluwe maar neen hoor … de vakantie nadert stilaan al zijn einde ☹.

Vorige zaterdag zo goed als niks gedaan. Met 35°C was het ook geen weer om iets te doen. Zondag dan naar Domein Puyenbroeck in Wachtebeke waar neef Rudy een familiefeestje had georganiseerd voor de “neven en nichten”. Altijd prettig al ben ik eerlijk gezegd niet zo’n fan van zulke dingen.

Maandag was het snoeidag … de klimophaag had een snoeibeurt nodig en daar ben je wel een hele dag zoet mee. Dinsdag dan naar Heist op de Berg om het hoorapparaat binnen te doen voor een onderhoud. Daar hebben we dan een mooie fietstocht aan vast geknoopt via Hulshout en Beerzel zodat we op een kleine 60km uitkwamen.

Woensdag is er weer in de tuin gewerkt. Helaas is de overwinning op het onkruid nog niet in zicht maar we geven ons nog niet gewonnen 😉.

En vandaag vertrokken wel al vroeg richting Mechelen waar bij Beans aan de IJzerleen gingen ontbijten. Dan terug naar de Nekker waar mijn knooppuntentocht van zo’n 40 km begon. Via Muizen en Planckendael ging het naar Hofstade waar we langs het meer reden.

Via Weerde en het Kasteel van Rubens bereikten we Zemst waar in Café Belvedère een frisse cola dronken. Via Boortmeerbeek, Hever en Rijmenam kwamen we aan in Bonheiden waar we een bijzonder smakelijk broodje aten bij Croissy Van Bellinghen.

Thuisgekomen stonden er toch weer ruim 50km op te teller.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s