Back to business

Het was vanmorgen best moeilijk … vroeg opstaan om te gaan werken.

Inderdaad … werken want de vakantie zit er nu echt wel op.

Hoe hebben we de laatste drie dagen nog doorgebracht?

Wel, vrijdag zijn naar Antwerpen getrokken. Ik had net vóór de vakantie een pakje aangekregen van Stripwinkel Beo. Dat was heel vriendelijk van hen maar ik had niets besteld. Het ging uiteraard om een vergissing en ik had dan ook onmiddellijk laten weten dat ik het pakje wel zou terugbrengen wanneer het paste. Vrijdag leek wel geschikt. Het was toch niet echt weer om te gaan fietsen.

Aangezien we toch in Antwerpen waren hebben we gezellig door de oude stad gekuierd  en zijn we ook naar het Plantin en Moretusmuseum geweest. Een aanrader voor wie er nog niet is geweest. Later meer daarover.

Verder is het altijd prettig om door Antwerpen te lopen, zeker in de minder drukke buurten. Ik ben ook grote fan van de Mariabeelden waarvan er zo’n 160 te vinden zijn in de stad. ’s Middags hebben we gegeten bij de Bomma aan de Willem Ogierplaats (recht tegenover het Steen). Daar kan je lekker ouderwetse kost eten voor een schappelijke prijs. En er hangen trouwens honderden bomma’s aan de muur, allez, ’t is te zeggen, hun foto’s hè, niet lijfelijk. .

Zaterdag was het tijd om wat te gaan shoppen in Mechelen en ook gisteren zijn we nog naar Mechelen geweest om eens, met de fiets, door de Tangent te fietsen.

Er staat nog veel op de planning en het zal nog enkele jaren duren eer de werken afgerond zijn maar maar wat ze tot nu toe al gemaakt hebben is best indrukwekkend.

En ondertussen heb ik dus mijn eerste werkdag al achter de rug. Al bij al is die goed meegevallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s