Een beetje in mineur

Gisteren werden de voor de vierde en laatste keer verwend door Bas en Valerie. Hotel Vierhouten is een “huiskamerhotel”.

Wat houdt dat in? ’s Morgens kan je in alle rust genieten van een ontbijtbuffet tussen 8u30 en 10u en ’s avonds wordt iedereen om 18u aan tafel verwacht voor een “verrassingsdriegangenmenu”. Iedereen krijgt dus hetzelfde voorgerecht, hetzelfde hoofdgerecht en hetzelfde nagerecht op hetzelfde uur.

Je weet nooit op voorhand wat je gaat krijgen maar het is nu de derde keer dat we er verblijven en we zijn nog nooit teleurgesteld. En er wordt wel rekening gehouden met persoonlijke wensen. Zo kreeg ik, als diabetespatiënt, altijd een aangepast dessert of kreeg Conny nooit rozijnen of pinda’s op haar bord. Met allergieën of dieetvoorschriften wordt dus zeker rekening gehouden.

Wil je ’s avonds nog iets drinken in de bar? Geen probleem, je bedient jezelf en je schrijft op welke drankjes je tijdens het verblijf hebt genomen. Gewoon een kwestie van vertrouwen.

Kortom, een ideale plaats om de Veluwe te verkennen.

Vandaag zouden we, op weg naar huis nog een tussenstop maken om nog een toertje te fietsen maar het is toch snel 220 km autorijden en met de voorspelde warmte van vandaag leek het ons beter om recht naar huis te rijden.

Dat ging goed tot we in de buurt van St. Job in ’t Goor kwamen waar er op de signalisatieborden verscheen dat er tot aan Antwerpen Noord ruim een uur mocht worden bijgeteld. Eén uur dus.

Dan maar de afrit genomen en via een alternatieve route, met tussenstop bij de Trappisten in Westmalle om iets te eten, naar huis gereden.

Omstreeks 14u30, zo’n 5 uur na ons vertrek, kwamen we daar aan.

Korte maar zeer goede vakantie gehad en terugkeren naar Vierhouten doen we zeker. Wanneer weten we nog niet maar dat we het gaan doen, dat staat vast.

Hotel Vierhouten bij Bas en Valerie (www.hotelvierhouten.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s