Thuismatch

Na een zaterdag die gevuld was met het naar fietsenmaker brengen van de fiets van mijn moeder (niet zo vanzelfsprekend om op een zaterdag de route Peulis – Vorselaar – Westmalle – Peulis te doen) en met het afrijden van het gras (dat mijn Fitbit steevast beschouwd als een fietstochtje) was het vandaag een thuismatch.

Conny zou de hele dag in de NOAH van Lint zijn ter gelegenheid van de dag van de zorg en aangezien ik morgen voor 5 dagen op vakantie vertrek met mijn moeder, ben ik na het ontbijt terug naar Vorselaar gereden.

Daar zijn we dan, als training voor de volgende 5 dagen, via de Wouwers naar het Kasteel de Borrekens gewandeld om daarna via de kasteeldreven teug naar huis te gaan. Goed voor 4,7 km (inclusief een terrasje in Sportcentrum De Dreef).

Nu de Rhododendron zo mooi in bloei staat is het kasteeldomein zeker een bezoekje waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s