Kattenbos en Kattenbosser Heide

Terwijl het gisteren in Lommel en omgeving tot in de namiddag vooral grijs is gebleven stonden we deze ochtend onder een helderblauwe hemel en in het zonnetje de auto in te pakken.

Vóór we terug naar Peulis reden stopten we nog even in Lommel Kattenbos. We zouden daar eerst een ingekorte Pasarwandeling doen (8,5 km in plaats van 13,5km) maar toen we op het infobord aan de parking zagen dat er ook een afgepijlde wandeling van iets meer dan 9 km was besloten we maar om die te doen.

Ook deze wandeling was weer heel afwisselend. Bos, heide, een stukje langs het kanaal, een stukje door de duinen … kortom alweer een mooie wandeling.

De kilometers van gisteren lieten zich wel voelen. Het is dan ook alweer een heel tijdje geleden dat we drie dagen na elkaar zijn gaan wandelen.

En zo zit onze driedaagse er weeral op. Het deed deugd maar echt verlof kon je het niet noemen. Daarvoor moeten we wachten tot de laatste week van maart, ook zal dat vooral een werkweek worden want de tuin zit te roepen om aandacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s