Lier Anderstad

Na de drukke Kersttweedaagse volgt (helaas) ook altijd een drukke Nieuwjaarstweedaagse, of driedaagse zoals dit jaar het geval bleek te zijn.

Oudjaar en Nieuwjaar … de twee meest overroepen feestdagen van het jaar. Ik ben er echt geen fan van. Pas op, ik vind het wel fijn om lekker eten te maken en in aangenaam gezelschap op te eten maar al dat gedoe daar rond hoeft voor mij echt niet.

Afin, donderdagavond begonnen met voorbereidingen voor vrijdag. Vrijdag overdag een hele dag bezig geweest met koken. Vrijdagavond alles opgegeten in Vorselaar. Zaterdag niet zelf de voorbereidingen moeten doen maar daarna wel gastheer gespeeld in Peulis en zondag nog een “Pieperstraatdrink”, ook in Peulis.

Gelukkig was er zondag ook even de tijd om te gaan uitwaaien in Lier. Een wandeling langs de Nete van CC De Mol naar Anderstad stelt zelden of nooit teleur.

En vandaag dan terug aan het werk, in een quasi verlaten kantoorgebouw. Met z’n tienen op een verdieping waar in normale omstandigheden zo’n 100 man zit?

Eén voordeel is er alvast wel sinds corona … geen handenschudden, geen kussen … zaaaaalig is dat 😉

De, al dan niet gemeende, beste wensen … daar ontsnappen we niet aan maar voor de rest valt dat dus wel best mee. De rest van de week kan ik gelukkig thuiswerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s