Mispeldonk

Het waren toch twee drukke Kerstdagen. Vrijdag een hele dag bezig met het voorbereiden van het eten voor zaterdag zodat ik zaterdagavond Kerstavond bij de schoonfamilie in Peulis kon doorbrengen. Zondag dan terug naar Vorselaar om mijn Kerstmaal af te werken (Champignonroomsoep, gevuld kalkoengebraad, geglaceerde mini-worteltjes, boontjes, witloof en zelfgemaakte kroketjes). Na het eten nog een Kerstwandeling door Vorselaar en ’s avonds terug naar Peulis.

Vandaag rustig opgestaan en voor onze wandeling kozen we voor Bonheiden. Daar kan je aan de kerk kiezen uit verschillende Natuurpuntwandelingen. Wij kozen voor de langste versie van de Mispeldonkwandeling, goed voor een kleine 6 km.

Ze stelde ons alweer niet teleur al was het op sommige plaatsen wel heel erg modderig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s