Strips

Als er één ding is dat geleden heeft onder de Corona-crisis dan is het wel mijn stripcollectie.

De stripspeciaalzaak bezoeken zat er een lange tijd niet in en stripbeurzen werden er al helemaal niet georganiseerd.

Uiteraard kon ik nog wel online bestellingen plaatsen bij mijn favoriete stripwinkel (den Beo in Antwerpen) en ik ben er ondertussen zelfs een paar keer op bezoek geweest.

Maar een stripbeurs bezoeken dat heeft moeten wachten tot afgelopen zondag. Er was immers een Cd-, Platen- en Stripbeurs in CC Klein Boom in Putte.

Het deed echt wel deugd om nog een beurs te bezoeken. Heel veel deelnemers of bezoekers waren er niet maar met 14 cd’s en 23 stripverhalen in de rugzak en nog geld over in mijn portefeuille was het wel een succes voor mij.

Ik had er wel gezien dat er vier nieuwe titels in de Fenix Collectie beschikbaar waren. Toevallig ook nog eens drie verhalen van enkele van mijn favoriete striphelden. Die heb ik ’s avonds online besteld bij mijn vast adres in Antwerpen.

Met deze toevoegingen zitten er op dit moment 4.300 stripverhalen in mijn collectie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s