Zoals vroeger

Het is de afgelopen dagen een beetje “zoals vroeger” geweest.

Het begon op donderdag. We hadden immers een teammeeting “op locatie”. Het volledige team was aanwezig in ons kantoor in Antwerpen zodat we afspraken konden maken voor de periode “na corona”. Het deed toch een beetje vreemd hoor. Zo met 10 personen samen in een zaaltje zitten. Maar de afspraken zijn wel gemaakt en daar ging het om. Wanneer die effectief in voege gaan treden weten we nog niet exact maar het zal wel ergens in oktober zijn.

Ook vrijdag was nog eens een dag zoals vroeger. ’s Morgens met de fiets naar Mechelen om daar de trein naar Antwerpen te rijden en dan, helemaal op mijn eentje, van de ene winkel naar de andere te stappen. Eerste bezoek was uiteraard voorbehouden aan Stripwinkel Beo maar ook FNAC en De Slegte werden bezocht. Tussendoor nog eens gaan eten bij McDonalds, dat was ook jaren geleden. De buit was 25 strips en 12 CD’s. En op het einde van dag, na nog een concertje van Isolde in Heist op den Berg, ook meer dan 22.000 stappen.

Zaterdag was eerder een rustige “werk in de tuin dag” met ook een bezoekje aan de winkel en aan de garage want ik moet stilaan beginnen uitkijken naar een nieuwe leaseauto. De keuze is ondertussen gemaakt, nu is het nog wachten op het signaal van de Leasingmaatschappij om de procedure te starten.

Gisteren werd er dan lekker gewandeld met 8 km op de teller.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s