Rommel

Vandaag nog eens iets gedaan dat ik in maanden niet meer gedaan heb … een rommelmarkt bezocht. Een goeie ouderwetse rommelmarkt.

Ik ben er zelfs met de fiets naartoe gereden want het was een openluchtrommelmarkt in Grobbendonk.

Gelukkig was er niet al teveel volk want ik weet niet of ik me anders op mijn gemak zou voelen. Maar dat lukte dus wel.

Het was zelfs een succesvolle rommelmarkt. Ik ben thuisgekomen met 5 cd’s en 15 stripverhalen in mijn rugzak en ik was nog geen 25 euro kwijt. De stripverhalen komen uit een reeks die ik (tot nu toe) niet volg maar voor 1 euro per stuk kon ik ze echt niet laten liggen. Op stripbeurzen wordt het moeilijker en moeilijker om koopjes te doen. Op “gewone” rommelmarkten lukt dat nog wel .

Na de middag dan nog een wandeling gedaan met mijn moeder. En daarbij heb ik een paadje genomen dat ik nog nooit eerder had bewandeld. Je zou denken dat je na 18 maanden Covid-wandelen wel elk hoekje in de buurt hebt gezien maar neen hoor, er zijn nog onbekende plekjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s