Een beetje terug als vroeger

Gisteren alweer een paar uur onkruid gewied in de tuin en wel in die mate dat we daarna geen zin meer hadden om nog te gaan fietsen of te gaan wandelen.

Dat zou trouwens toch weer te druk zijn geweest want ’s avonds hadden we ook nog plannen. Voor het eerst sinds we Het Zesde Metaal hadden gezien op 6 maart 2019 zouden we nog eens naar een concert gaan. 

Op festivals zoals Alcatraz of Sjock zul je ons nog niet direct zien en voor zalen zoals het Sportpaleis, de Lotto Arena of de AB … daar zijn we ook nog niet klaar voor.

Maar voor de openluchtarena die CC De Zwanenberg had gebouwd op de Cultuurplaats in Heist-op-den-Berg die kon ons wel bekoren. Lekker knusjes op banken die gemaakt waren van paletten, niet teveel volk en drank die tot aan je plaats werd gebracht. Prima georganiseerd.

En als je dan 75 minuten wordt entertained door Tom en Kato, a.k.a. The Starlings dan heb je een perfecte avond. Het deed alvast deugd.

Vandaag hebben we het ook rustig aan gedaan. De fietsen van stal gehaald en een mooi fietstochtje in de buurt gedaan. De wind liet zich stevig voelen maar dat hield de temperatuur dan weer onder contole.

De dag werd bijna perfect afgesloten toen er tijdens het avondeten op het terras een buizerd besloot om achteraan in de tuin even te rusten op een takje. Dat vond ik wel een sympathiek gebaar 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s