Weinig tijd (of goesting?)

Na ons uitstapje naar Sint-Pieters-Leeuw en Dworp was het op zondag tijd om wat te niksen en een fietstochtje te maken.

Om te niksen is de tuin van Conny perfect. Hij vraagt veel werk maar je hebt er ook veel plezier van. Annemie van De Vlindertuin had bij het ontwerp de opdracht gekregen om voldoende biodiversiteit te voorzien en daar is ze zeker in geslaagd.

Het is er een komen en gaan van vlinders, bijen en andere insecten in alle maten en gewichten. Uren kan je er naar kijken en duizenden foto’s kan je er nemen.

Om toch nog iets te doen zijn we ook gaan fietsen langs de Dijle (die toen bijzonder hoog stond).

Na het weekend terug naar Vorselaar met het plan om het volgende weekend (dat ondertussen vorig weekend is) een extra lang weekend naar Peulis te gaan. Ik zou dan ook op donderdag naar Antwerpen gaan werken in plaats van thuis.

Helaas kwam er op donderdag het bericht dat de plusdochter tijdens haar cursus in Dworp mogelijk contact had gehad met iemand die positief had getest op Covid-19. De organisatie nam het zekere voor het onzekere en vroeg aan iedereen om een sneltest te ondergaan, in quarantaine te gaan en op de 7de dag een PCR test te ondergaan.

We vonden het dan ook geen goed idee om met meer mensen dan nodig in huis te zijn en daarom reed ik maar terug naar Vorselaar.

Prettig is anders maar het pluspunt is wel dat ik thuis enkele klusjes heb kunnen afwerken.

Ondertussen zijn alle testen negatief gebleken dus het was niet nodig geweest maar we zijn toch blij dat we de juiste beslissing hebben genomen.

Zin om te bloggen was er echter niet.

En dat verlengd weekend in Peulis? Daar zijn we nu mee bezig 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s