Arboretum van Kalmthout (nog eens)

Toen we afgelopen zondag het arboretum bezochten zei ik onmiddellijk tegen Conny dat ik daar zeker nog eens met mijn moeder en mijn tante moest terugkeren. Eerder dit jaar hadden we al de Japanse tuin in Hasselt gedaan maar die was wat tegengevallen dus ik had nog wat goed te maken.

En aangezien ik vandaag nog een dagje vakantie had leek het de uitgelezen dag om even naar Kalmthout te rijden.

We waren er bij de eerste bezoekers van de dag en al was ik er pas eergisteren geweest, het leek wel en andere tuin. Veel had misschien te maken met de druppels die aan alle bloemen en planten hingen. Het was in ieder geval een andere ervaring.

Gelukkig had ik mijn fotocamera weer mee want ook al had ik zondag een pak foto’s genomen, ook vandaag stond er weer een flink aantal op de SD-kaart.

Voor de Vlaamse Gaai was ik niet snel genoeg, voor het eekhoorntje nog net wel (al ging hij bijzonder snel).

Na het Arboretum zijn we gaan lunchen in Café de Trappisten in Westmalle om daarna nog een bezoekje te brengen aan Domein de Renesse in Oostmalle. Nog een laatste tussenstop in het even verder gelegen Mariaoord op de baan naar Wechelderzande en we konden terug naar huis. Net op tijd trouwens want een kwartiertje nadat we thuis waren gingen de hemelsluizen open.

Beide dames hebben genoten van hun dagje uit. Missie geslaagd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s