De vlindertuin

Eergisteren een dagje gaan werken, zelfs op kantoor om daarna al direct terug aan het weekend te beginnen. Na een vakantie moet je tenslotte rustig aan terug beginnen hè.

’s Avonds voor het eerst in 9 maanden nog eens een culturele activiteit gedaan. In CC De Zwanenberg in Heist-op-den-Berg kwam Michael van Peel vertellen hoe hij met zijn Vespa naar Dakar is gereden. Ruim anderhalf uur wist hij ons te boeien. Het deed echt deugd van nog eens in een schouwburg te zitten.

Gisteren dan een hele dag in de tuin gewerkt : hagen scheren, gazon afrijden, onkruid wieden … er is altijd wel iets te doen in de tuin.

Nadat ik deze voormiddag de loopschoenen nog eens had aangetrokken (7 km op 46:27 !) hebben we deze namiddag de fiets van stal gehaald. Eerst bezochten we Kwekerij De Vlindertuin in Rijmenam. Annemie heeft het ontwerp van onze tuin gemaakt en het is altijd leuk om eens te kijken wat er nog meer mogelijk is.

We hebben toch enkele planten zien staan die ons zeer erg bevielen.

Na ruim 26 km stonden we terug thuis en dat bleek net op tijd te zijn. Nog geen 5 minuten later gingen de hemelsluizen open.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s