Fietsen langs de Dijle

De titel had ook kunnen zijn … weekendverslag 2 met vertraging.

Maar ja, als je moet kiezen tussen ’s avonds gezellig op een schommelbankje genieten van het mooie weer of binnen zitten, foto’s bewerken en een blogpost schrijven … dan kies je toch voor het eerste hè?

Afgelopen zaterdag, na een voormiddagje onkruid wieden (je kan niet geloven hoeveel onkruid er in een tuin kan staan), zijn Conny en ik nog eens gaan fietsen. We hebben voor juni een fietsvakantie in Kalmthout geboekt en we moeten toch zien dat we een paar fietskilometers in de benen hebben vóór we daar in beginnen.

Via Fietsknooppunten een tochtje van zo’n 35 km uitgestippeld en weg waren we richting Rijmenam. Daar ging het langs de oevers van de Dijle richting Keerbergen. Een heel bijzonder mooi stukje om te fietsen. Van Keerbergen ging het naar Grasheide om dan via de afdaling van de Schaapstraat terug naar Peulis te fietsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s