Ree

Er was een tijd dat we bijna elke week een KWB-wandeling deden. Tegenwoordig trekken we er liever met ons tweetjes op uit. Een knooppuntenwandeling, een wandeling uit één van de vele gidsen die we hebben of gewoon uitstippelen via één of andere website.

Maar de KWB-wandelingen in onze thuisbases blijven we wel trouw. Hemelvaartdag is de traditionele dag voor de wandeling in Peulis (ondertussen toch mijn tweede thuishaven).

Even dachten we eraan om te fietsen maar daarvoor stond er net iets teveel wind. Daarom toch maar wandelen. Dat gaf me bovendien de gelegenheid om mijn nieuwe Meindl’s uit te proberen. Een geslaagde test trouwens.

De wandeling was niet overal even mooi maar ik ben er wel in geslaagd om een ree in het wild te fotograferen. Vorig jaar in Zeeland was me dat ook al gelukt maar vandaag dus nog eens. Het heeft ineens mijn dag goed gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s