De Golfmoorden

Aan de rand van golfterrein Bossenstein in Broechem wordt het levenloze lichaam van Ivo Schaessens gevonden. Commissaris Bruno Somers (ook een beginnend golfer) en Hoofdinspecteur Paul de Winter van de Lierse politie moeten in het golfmilieu op zoek naar de moordenaar.

Hun speurtocht brengt hen onder andere naar Ranst en Edegem. De moord is nog maar net opgelost of een tweede golfmoord vindt plaats, deze keer in Westende aan de kust. Op het eerste zicht hebben de twee moorden niks met elkaar te maken maar misschien is het toch zo dat schijn bedriegt?

Er gebeuren op de verschillende golfcourses in ieder geval veel zaken die niks met golf te maken hebben.

ludoDe Golfmoorden is de negende politiethriller in de reeks Somers en De Winter van Ludo Geluykens. Net zoals in zijn andere boeken weet Geluykens hier een vlot verhaal te vertellen. De Nobelprijs voor literatuur zal hij nooit ontvangen maar het zijn uitermate prettige boeken om te lezen.

Het feit dat het zich afspeelt in de streek die ik goed ken zal ook wel helpen. Als ik met de fiets ga werken (niet dat ik dat veel doe hoor) dan passeer ik bijvoorbeeld dat golfterrein. Broechem, Ranst, Oelegem, Zandhoven, Viersel … ik passeer er vaak.

Ondertussen ben ik aan de 10de thriller bezig … De Riviermoorden.

golfmoord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s