Der Hansi

De dagen zijn tegenwoordig zo vermoeiend dat het er soms zelfs niet van komt om een blogstukje te schrijven, zelfs niet over een concert dat je hebt bezocht.

Nu ja, het concert dat ik afgelopen zondag heb bezocht is wel één van die concerten “buiten competitie”. Ik bedoel hiermee concerten die Conny of ik nooit “vrijwillig” zouden bezoeken. Maar soms moet je eens een beetje aan zelfopoffering doen, zeker wanneer één van de favoriete zangers van je moeder naar het Ethias Theater in Hasselt komt.

Daar kwam zondag immers Hansi Hinterseer nog eens langs samen met zijn vaste begeleidingsgroep Tiroler Echo. Uiteraard bracht hij zijn Weinachtsshow.

Op zich is dat niet slecht hoor maar het is nu eenmaal niet “mijn muziek” (en ik heb een heel gevarieerde smaak). Maar moeder heeft enorm genoten van de meer dan twee uur durende muziek en dat was uiteraard de bedoeling.

Dat het concert om 18u begon en rond 20u30 gedaan was viel ook wel mee. Dan ben je nog op een christelijk uur thuis. Altijd meegenomen wanneer je ’s maandags moet werken.

IMG-20181209-WA0022.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s