Verschil

Lees vandaag een boek en lees datzelfde boek binnen drie maanden en op een paar details na die je de eerste keer hebt gemist is het hetzelfde boek. Bekijk vandaag een aflevering van F.C. De Kampioenen en bekijk binnen drie maanden een aflevering van F.C. De Kampioenen en het zal hetzelfde zijn (zelfs wanneer het een totaal andere aflevering is).

Bezoek echter vandaag een tuin en bezoek diezelfde tuin binnen drie maanden en het verschil kan niet groter zijn.

Tijdens onze Paasbreak hebben Conny en ik de Kasteeltuinen van Arcen bezocht. Het was toen net het openingsweekend en nagenoeg heel de tuin zag geel van de hyacinten. Sommige delen zagen er vrij troosteloos uit maar ja … het was nog vroeg op het jaar.

Vandaag ben terug naar de Kasteeltuinen geweest. Omdat ze in de zorgsector nu eenmaal minder verlof hebben dan in de verzekeringswereld (iederéén heeft minder verlof dan in de verzekeringswereld) heb ik de tuinen deze keer wel bezocht met mijn moeder en niet met Conny.

We hadden trouwens geluk want het vandaag de laatste dag van hun Rozenfestijn. Heel het kasteel was versierd met allerlei kunststukjes met rozen. Ook de rozen in de tuin zelf waren op hun mooist. De tuin was niet mooier of minder mooi dan met Pasen, hij was gewoon totaal anders. Zelfs de ooievaars (er waren toen twee koppeltjes aan ’t “flirten”) hadden er een nazaat bij.

Enfin … het was een heel leuke dag en mijn moeder heeft er echt van genoten. Dat we meer dan 5km hebben gewandeld kon haar op haar 84-jarige leeftijd niet deren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s