Dopjes

aurilisHet zal misschien eigenaardig overkomen voor iemand die gemiddeld 30 keer op een jaar naar een concert gaat maar ik heb pas vandaag de stap gezet naar op maat gemaakte oordopjes.

Sinds Suikerrock 2015 heb ik wel heel goede oordopjes maar die zaten toch niet echt zoals ze zouden moeten zitten. Ik had toen trouwens twee paar gekocht maar één paar daarvan heb ik een jaar later (permanent) uitgeleend aan Conny.

Sinds deze namiddag weet ik waarom die oordopjes niet altijd even goed zaten. Blijkt immers dat mijn linker oor van binnen gevoelig smaller is dan mijn rechter oor. Dat was ook duidelijk te zien aan de “gel” die ze in mijn oren hebben gespoten. Toch wel een beetje een raar gevoel trouwens wanneer ze uw oren volspuiten met gel die binnen een paar minuten hard wordt.

Enfin, binnen een paar weken zouden we onze persoonlijke oordopjes (rode voor mij en zilverkleurige voor Conny) moeten kunnen afhalen bij het Aurilis Hoorcentrum in Mechelen. Goedkoop zijn ze niet maar ze zouden wel heel aangenaam moeten zitten en vooral een goede bescherming moeten bieden. Voor mijn rechteroor is het vermoedelijk te laat maar voor mijn linkeroor zeker niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s