Koninklijk

selfieHet is alweer de laatste volledige dag van onze weliswaar korte vakantie. Een dag die er veelbelovend uitzag toen we vanochtend de gordijnen opentrokken. Koningsblauwe hemel, perfect dus om er een koninklijke dag van te maken.

Met een koninklijk ontbijt achter de kiezen en een koninklijk lunchpakket in de rugzak vertrokken we naar Apeldoorn om daar een bezoekje te brengen aan Paleis Het Loo. Het Paleis zelf ondergaat momenteel aanzienlijke verbouwingen maar de stallen, tuinen en het park zijn wel open voor het publiek.

Ook een bezoekje aan het dakterras is mogelijk. Een unieke gelegenheid om de (symmetrische) tuinen eens vanuit een ander standpunt te bekijken. De Oranje Wandeling door het park is ook een aanrader. Zeker in deze periode wanneer alles mooi in bloei staat.

Extraatje voor vandaag (volledig kostenloos) was een gezellige brocante markt. Altijd leuk om te doen.

Ook vandaag hadden Bas en Valerie trouwens weer een heel smakelijk avondmaal voor ons in petto (kleine quiche als voorgerecht, varkenshaasje met boontjes en spek met aardappeltje en kroketten en een frambozenbavarois als dessert).

Morgen zit onze vakantie er weer op maar het staat vast dat we nog terugkeren, niet enkel naar de Veluwe maar zeker ook naar Hotel Vierhouten bij Bas en Valerie (https://www.hotelvierhouten.nl/).

Maar voor we richting België rijden maken we eerst nog een wandeling naar het Verscholen Dorp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s