Daar is de Lente

De lente is in het land en dat was er gisteren zeker aan te zien.

Eerst Conny opgepikt in Peulis en daarna naar het Rivierenhof in Deurne gereden, onze wandelbestemming voor de dag. Dat leek immers het meest praktische omdat we tegen half acht aan de Roma moesten zijn voor een concert van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats.

Hoewel nog niet alles in bloei of zelfs in blad staat merk je toch wel dat het niet echt lang meer gaat duren. Op de ligweides was er behoorlijk wat volk maar wandelen doorheen het park kon toch in alle rust. En je kan daar toch wel flinke afstanden afleggen hoor.

IMG_2801.JPG

Als je dan ook af en toe de tijd neemt om op een bankje te gaan zitten om te genieten van alles wat je rondom ziet dan wordt je daar gewoon goedgezind van. Je loopt wel het risico dat je niet meer wil rechtstaan en daar voor altijd wil blijven zitten.

IMG_2832.JPG

 

IMG_2805.JPG

Na een smakelijke hap in het Kasteel van het Rivierenhof zijn we rustig naar De Roma gewandeld voor ons concert. We hadden hem al eens het werk gezien op 7 november 2016 in de AB maar ik herinner me van dat concert weinig of niets. Ik weet nog wel dat ik toen zo ziek was als een hond, dat ik een behoorlijk moeilijke SAS-opleiding had in Tervuren, dat het verkeer door het rotslechte weer verschrikkelijk was maar van het concert zelf heb ik weinig meegenomen.

IMG_2883.JPG

IMG_2907.JPG

Gisteren was het dan ook revenge-tijd. En of dat gelukt is zeg. Het voorprogramma, Slim Cessna’s Auto Clubs was ook best leuk maar ik was gekomen voor Nathaniel. En die heeft me absoluut niet teleurgesteld. Wat een energie, wat een muziek, wat een optreden.

IMG_2910.JPG

Enfin, een perfecte afsluiter van een perfecte Lentedag.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s