Bijna gedaan?

Beste lezers, wie jullie ook mogen zijn en waar jullie ook mogen wonen … ik heb slecht nieuws.

Binnenkort zal deze blog immers niet meer actief zijn. Skynetblogs stopt er immers mee. Dat stond te lezen in de mail die ik vandaag kreeg. “Het ondersteunen van een gepassioneerde en opwindende community van bloggers” behoort immers niet meer tot hun missie. Na 15 jaar trekken ze de stekker er uit.

skynet stopt.jpg

Ze geven wel een heel gedetailleerde instructie hoe de volledige blog met alle foto’s en commentaren kan worden overgezet naar een ander platform, het WordPress platform.

Dus geen zorgen. Skynetblogs stopt misschien wel maar Keep-on-runner-Luc keeps on bloggin’.

De “keep-on-runner” uit de titel is trouwens echt wel de reden waarom ik de blog ben gestart in 2008. Ik had er in 2007 een start-to-run op zitten en was er in geslaagd om te blijven lopen. Toen ontstond het idee om eens als loper deel te nemen aan de Roparun en dan was zo’n blog misschien wel extra motiverend.

Eén van de redenen waarom ik destijds ben beginnen lopen waren de blogs van een paar lopende collega’s zoals Ruth en Marc. Ook mijn verzamelingen (Coca Cola, boeken, stripverhalen …) konden niet ontbreken.

Op het hoogtepunt had ik zelfs 2 blogs, mijn persoonlijk blog en een blog voor mijn Roparunteam, Team 231. Die laatste ga ik niet exporteren. Ondertussen ligt de laatste deelname van dat team ook al vijf jaar in het verleden.

Dit is mogelijk één van de laatste posts op deze site. Zodra hij beschikbaar is verschijnt hier wel de link naar de nieuwe blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s