Mooie Liedjes

Het nadeel van mooie liedjes is het feit dat ze niet lang duren.

Zo is er ook, veel te snel, een einde gekomen aan ons verlengd Paasweekend in Overloon. Vanochtend hebben we daar moeten uitchecken in het Landal Bungalowpark De Vers. Een eerste keer voor mij in een dergelijk park maar zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga graag op hotel maar in een knus huisje wonen is toch ook wel leuk. Ontbijten in alle rust wanneer je wil en hoe lang je wil. ’s Avonds gezellig met twee je potje koken of uit eten gaan. Alles kan, niks moet.

Maar we moesten dus naar huis. Vóór het zover was toch nog even de fietsen genomen en een fietstochtje gemaakt in de buurt van het bungalowpark. Ook nu verbaasde ons weer de ruimte die je in Nederland nog hebt. Eindeloze vergezichten.

En natuurlijk ook een heel goed uitgetekend fietsknooppuntennetwerk en goede fietspaden (ook al hebben ze er ook minder goede). Een dikke 30 km hebben we gefietst. En toen was het echt voorbij. Een twee uur lange autotocht later stonden we in de Pieperstraat. Met de overschot van de groenten die teveel hadden gekocht hebben we de vakantie dan maar afgesloten met een smakelijke risotto.

Het aftellen naar het volgende verlengde weekend, dat van Pinksteren, kan beginnen. Veluwe here we come.

IMG_2740.JPG

IMG_2748.JPG

IMG_2767.JPG

IMG_2785.JPG

tocht.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s