De Peel

Al jaren zeg ik in het begin van het jaar dat ze me deze keer niet zullen hebben liggen en dat ik tussen januari en mijn traditioneel verlof in juni een weekendje weg wil. Nooit is het me gelukt tot dit jaar dus.

Een weekend stond al langer gepland maar omdat morgen Nits optreden in ’s Hertogenbosch leek het de uitgesproken gelegenheid om daar een verlengd Paasweekend aan vast te knopen. Deze keer niet enkel om te wandelen maar ook om te fietsen.

Vanmorgen vroeg opgestaan en naar Peulis vertrokken zodat we in alle rust de fietsdrager op de auto konden zetten. Dan met dichtgeknepen billen naar Nederland gereden (“zouden die fietsen wel blijven staan?”).

Zonder enige vorm van file stonden we ruim anderhalf uur later aan de kerk in het Noord-Brabantse Deurne (met twee fietsen op de fietsendrager).

Aanvankelijk zouden we een kleine 60km fietsen maar een afgesloten stuk weg en toch ook wel de vermoeidheid van de eerste dag hebben daar 30 km van gemaakt. Wel 30 heel mooie kilometers. Nog een warm drankje op een terrasje in Deurne en dan verder naar ons “huis” voor de volgende 4 dagen … bungalow 33 in Landal Park De Vers in Overloon.

Alvast een eerste heel geslaagde dag. Hopelijk is het weer ons de volgende dagen even gunstig gezind.

IMG_2645.JPG

IMG_2659.JPG

IMG_2669.JPG

fietstocht De Peel.JPG