Overloon en Den Bosch

20180331_161558.jpgGisteren was de belangrijkste dag van ons verlengd Paasweekend. De reden waarom we naar Noord-Brabant zijn gekomen stond op ons te wachten in de Verkadefabriek in ’s Hertogenbosch.

Nu ja, eigenlijk lieg ik nu. De belangrijkste reden voor deze korte vakantie was en is er even tussenuit knijpen. Maar als je dat dan kan combineren met een optreden van één van de beste Nederlandse groepen ooit dan moet je die kans niet laten liggen. Zelfs niet wanneer je voor diezelfde groep al kaarten hebt voor hun Belgisch concert binnen drie weken.

Voor het zover was hebben we in de voormiddag nog even de buurt verkend door middel van een 9 km lange wandeling. Een bijzonder mooie wandeling in en rond Overloon. Niet zo mooi als het plaatje dat we zagen toen we moesten wachten op onze broodjes en even om het hoekje gingen kijken. Na de wandeling hebben we ook nog een bezoekje gebracht aan het Oorlogsmuseum van Overloon. Zeker een bezoekje waard.

20180331_082419.jpg

IMG_4050.JPG

IMG_4040.JPG

IMG_4074.JPG

Na de wandeling en een snelle hap in onze bungalow vertrokken we dan naar Den Bosch. Daar waren we al eerder geweest in 2016. Ook toen gingen we naar een optreden (van diezelfde groep trouwens). Den Bosch is een supergezellige stad waar ze lekkere Bossche Bollen hebben en waar het gewoon leuk kuieren is. Naar het einde toe kregen we wel een fikse bui over ons maar dat kon de pret niet bederven.

Net als in 2016 zijn we gaan eten in Al Mundo (en dat kunnen we iedereen aanraden) om daarna naar de Verkadefabriek te wandelen (in een apocalyptische regenbui).

Het was het allemaal waard want Henk Hofstede, Robert Jan Stips en Rob Cloet hebben een fantastisch concert gegeven. Het was wel vrij lang zodat we pas na middernacht terug in onze bungalow waren.

20180331_204028.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s