The Killers

Een andere dinsdag … een ander concert.

Deze keer niet in de Lotto Arena maar wel bij de buren van het Sportpaleis. Vóór het concert weer gaan eten in de Backstage. Gelukkig hadden we deze keer wel gereserveerd en hadden we geen last van een deur die bleef openstaan.

Om acht uur stond Juanita Stein op het podium om ons “op te warmen”. En we moeten zeggen dat ze het er behoorlijk vanaf bracht. Ze deed ons een beetje denken aan Cults die we onlangs in den Trix aan het werk zagen.

Om negen uur was het dan de beurt aan The Killers met frontman Brandon Flowers als aandachtstrekker. Als ik eerlijk ben dan moet ik toegeven dat ik eigenlijk niets ken van The Killers. Ik ken uiteraard hun naam en hoor hen wel eens passeren op de radio maar vraag me niet één van hun nummers op te noemen want dat kan ik niet.

20180306_212520.jpg

Maar soms moet je gewoon vertrouwen op het oordeel van iemand anders en ja hoor, ook deze keer had Conny weer gelijk : ik heb een heel goed concert gezien. Ik vond Elbow vorige week beter maar dat is gewoon omdat het daar misschien iets minder om het spektakel gaat. Al was dat spektakel fantastisch om te zien hoor. Geweldige lichtshow en heel goede muziek. Absoluut genoten van de avond maar toch vond ik het vorige week beter.

20180306_213258.jpg

Volgende concert op de agenda is Frank Vanderlinden op zaterdag. Vrijdag ga ik nog wel met mijn moeder naar Christophe & Lindsey maar die doet mee buiten competitie en telt dus niet mee undecided.

20180306_221814.jpg