Traditie

Jaarlijkse traditie eind januari : met de auto van mijn moeder naar de garage voor een groot onderhoud gevolgd door een bezoekje aan de autokeuring. Altijd wel goed voor een beetje stress.

Omdat elk nadeel zijn voordeel “heb” is er ook een positieve kant aan de zaak. Elk jaar eind januari stippel ik een wandeling uit. Deze keer zou die wandeling me van Sint-Antonius-Zoersel naar het Fort van Oelegem brengen.

De start was al niet veelbelovend. Door een stommiteit heb ik alle wandelingen van mijn Garmin eTrex verwijderd. Gelukkig heb ik altijd een papieren back-up. Nadeel is dan wel dat je goed uit je doppen moet kijken of je mist een pijltje. En op die dagen loopt er net geen tweede paar ogen naast je. Ik heb dus twee keer een pijltje gemist maar zonder veel erg.

Uiteindelijk had ik na een dikke vier uur wandelen een kleine 19 km op de teller. Heel mooie en vooral heel rustige wandeling, eentje die ik zeker nog eens terug ga doen maar dan niet op mijn eentje.

Aan de autokeuring was het wel een beetje aanschuiven en waren er opmerkingen over de banden en de lichten maar het formuliertje zag groen dus dat zijn zorgen voor later.

IMG_3404.JPG

IMG_3426.JPG

IMG_3448.JPG

zoersel.JPG