Driekoningen

Na de traditionele Nieuwjaarswandeling van afgelopen maandag hebben we het wandeljaar 2018 vandaag officieel ingezet met een eerste wandeling van Wandelsport Vlaanderen.

Plaats van afspraak was Blauberg (Herselt).

Toen we daar rond 13u aankwamen waren er al meer dan 1.200 wandelaars aan de start gepasseerd. Dat is één van de nadelen van die georganiseerde wandelingen … daar zijn soms (te) veel vertrekkers om echt rustig te kunnen wandelen. Gelukkig heb ik altijd mijn fotocamera mee en dat geeft ons dan de gelegenheid om af en toe eens te stoppen en op die manier enkele wandelaars te laten passeren.

Het was onze eerste kennismaking met die streek en die is best meegevallen. We hadden gekozen voor de 10km en dat bleek de juiste keuze te zijn geweest. Niet dat we 15 km niet aankunnen maar in deze wintermaanden is het nogal snel donker hè.

Een hele mooie natuurwandeling die ons uiteindelijk 10,63 km ver zou brengen en een streek waar we zeker zullen terugkeren om nog eens een wandeling te doen. Volgende week wordt het een thuismatch in Peulis.

IMG_3340.JPG

IMG_3354.JPG

IMG_3364.JPG