Wind

Als het spreekwoord “Goed begonnen is half gewonnen” klopt dan betekent dat ook dat je ook half verloren hebt. En dat laatste gevoel heb ik vandaag toch een beetje.

Om maar te zeggen dat het eerste looptochtje van 2018 niet zo vlot verliep. De fikse wind kan er ook wel iets mee te maken hebben gehad.

De afgelopen nacht heb ik er trouwens nagenoeg niets van gemerkt … van die stormwind. Toen ik met het véloke van het station naar het werk fietste wel. Het was echt wel beuken om vooruit te raken. En zo’n véloke is echt geen koersfiets hoor.

De terugweg ging gelukkig iets vlotter. Om 16u vertrokken doorgegaan aan ’t werk en om 15u55 stond ik al op het perron, zoveel meewind had ik! Allez, dat is misschien een beetje overdreven maar ik ben wel tegen een razendsnel tempo naar het station gereden.

Maar ja … even a bad run is better than no run !

badrun1.JPG