Slip Sliding Away

Slip, sliding away. De titel van dit nummer van Paul Simons heeft wel enkele keren door mijn hoofd gespeeld deze voormiddag.

Als de lokale KWB een wandeling organiseert in je eigen dorp dan moet je natuurlijk present zijn. Aanvankelijk waren we van plan om de 12 km te wandelen maar met de 18 km van afgelopen vrijdag in de benen  hadden we sowieso al beslist om de korte afstand (7 km) te doen.

Toen Conny omstreeks 9u voor de deur parkeerde was het al duidelijk dat we een goeie beslissing hadden genomen. Het was immers SPIEGELglad. Vooral klinkers en kasseien waren gevaarlijk glad.

Dat maakt het wandelen uiteraard extra vermoeiend, vooral omdat je niet ontspannen kan wandelen. Onze beslissing was dus een goede beslissing. Omdat er op de korte afstand geen officiële tussenstop was voorzien hebben we er zelf een gemaakt. In De Toekomst, de voormalige thuishaven van de supportersclub van Bart en Geert Wellens, konden we genieten van een smakelijk tas koffie (met een mini-koffiekoek erbij).

Uiteindelijk hadden we 8,5 km op de teller. Kilometers die we zonder vallen hebben afgewerkt en dat was niet eenvoudig. Het was niet eenvoudig maar soms wel heel mooi.

IMG_3188.JPG

IMG_3189.JPG

IMG_3193.JPG

IMG_3195.JPG