Weergod(en) (bis)

Door onderhoudswerken aan Skynetblogs volgt nu het verslag van vorige zondag.

Na vorige vrijdag moet ik toch echt gaan geloven dat de weergoden ons echt graag zien.

Dat is vandaag nog eens bewezen in Kessel. Daar organiseerde de KWB van Kessel-Dorp hun Elzenwandeling. Een wandeling die ons naar de grens tussen Kessel en Berlaar zou brengen.

Toen ik naar ginder vertrok regende het en toen ik terug naar huis reed regende het ook. Maar gedurende de drie uur die we nodig hadden voor onze 13 kilometer lange heeft het nauwelijks 10 minuten geregend.

Verder was het trouwens een heel mooie wandeling die me stukken van Kessel heeft laten zien die me nog onbekend waren. Als ik in Kessel ga wandelen dan is het meestal in de buurt van het Fort of van de Heide. Het “zuiden” van Kessel mag echter ook worden gezien.

wandelen,weer,quiz

wandelen,weer,quiz

wandelen,weer,quiz