Favorieten

Favorieten. Iedereen heeft ze wel hè?

Favoriete schrijvers, favoriete boeken, favoriete acteurs, favoriete films, favoriete zangers of groepen, favoriete concertzalen …

Wij hebben die natuurlijk ook maar we hebben ook favoriete plekken om te wandelen. Eén daarvan, en dat is misschien wel onze absolute favoriet, is de Nete aan de Pallieterhoeve op de grens tussen Booischot en Hulshout.

Het is er perfect om te wandelen. Mooie omgeving, een “ongerept” stukje Nete, veel wandelknooppunten en uiteraard ook de Pallieterhoeve zelf met bijbehorende parking (waarvan de putten wel eens mogen opgevuld worden).

Bovendien is de Pallieterhoeve een uitgelezen plaats om iets te drinken, voor, tijdens of na de wandeling. Sinds vandaag weten we ook dat het er lekker eten is. Een warme maaltijd is voor een volgende keer maar de snacks waren in ieder geval heel lekker.

Het was in ieder geval een perfecte start voor een weekje herfstvakantie.

IMG_2646.JPG

IMG_2642.JPG

IMG_2636.JPG

IMG_2668.JPG