Paul Carrack

carrack.jpgNaar wie ga je vanavond Luc? Naar Paul Carrack. Naar wie? Naar Paul Carrack. Ken ik niet.

Nu moet ik eerlijk toegeven, eigenlijk “ken” ik Paul Carrack ook niet. Ik ken wel zijn grote hit uit de jaren 80 … I Need You. Maar wist ik dat Carrack, net als Jools Holland, ooit deel uitmaakte van Squeeze? Of dat hij ook deel heeft uitgemaakt van Mike & the Mechanics (die trouwens in september op ons programma staan)? Of dat hij nummers heeft geschreven voor The Eagles?

Neen dus, dat wist ik helemaal niet. Maar mijn buikgevoel zei me dat dit wel eens een heel goed concert zou kunnen zijn. Dat moest wel ook want eigenlijk hadden we liever een kleine kilometer verder in het Sportpaleis gezeten om naar Depeche Mode te kijken maar we moesten tevreden zijn met De Roma.

Nu is De Roma sowieso wel een prettigere plaats om een concert bij te wonen dan het Sportpaleis. En wat het concert zelf betreft … mijn buikgevoel heeft me deze keer niet in de steek gelaten. Een fantastisch goed concert was het. Weinig of geen hits maar gewoon 1u45 non stop keigoeie muziek met een geweldige zanger. Echt genieten dus. Waarschijnlijk hebben de mensen in het Sportpaleis ook genoten maar wij toch ook.

Vandaag dan een snipperdag genomen zodat moeder op uitstap kon terwijl ik thuis voor vader zorgde. Uiteraard zijn we er met zo’n weer wel op uitgetrokken met de rolstoel. ’t Was even wachten tot ons gezelschap compleet was maar toen Conny om 14u verscheen zijn we vertrokken voor een 9 km lange wandeling doorheen Vorselaar.

Knipsel.JPG

Meer moet dat niet zijn.

IMG_0233.jpg