Twintig (?)

IMG_0163.JPGTwintig … We zouden vandaag de twintig doen maar omdat de twintig er geen twintig waren maar vierentwintig en omdat zowel Conny als ikzelf geen twintig meer zijn (pas op … veel scheelt dat niet hè) hebben we vandaag gekozen voor de zestien in plaats van voor de twintig.

Dat lijkt misschien wartaal maar het is nochtans heel simpel.

Vandaag gingen we immers wandelen in Sint Katelijne Waver met vertrek in de BelOrta veiling. We waren echt van plan om de 20km te wandelen. Dat was ook de reden waarom we daar al om 10 uur waren. Bleek echter dat de werkelijke afstand niet 20 maar net geen 24 km was.

Ik had gisteren na een drukke voormiddag echter ook nog mijn vader 7,5 km ver rondgeduwd in de rolstoel en Conny had een hele dag in de tuin gewerkt. Als je ons ziet zou je het ons niet aangeven maar we zijn geen prille twintigers meer. Zo’n dag voel je dan toch.

Daarom kozen we voor de 16. Die was maar 16,4 km. Toch wel een mooie wandeling. Of moet ik het safari noemen? We hebben namelijk bijzonder veel dieren gezien. Veel paarden en koeien maar ook ganzen, wallabies, alpaca’s, zelfs een ooievaar en een kikker (die trouwens zonder naar links of rechts te kijken zomaar het wandelpad overstak en bijna onder mijn Meindl terechtkwam).

Terug aan de finish bleken er inderdaad exact 16,4 km op de teller te staan. Kapot zaten we niet maar we waren toch blij dat we niet voor die 24 km zijn gegaan. Minder blij waren we met de man die achter ons op het podium het ene na het ander muzieknummer verkrachtte. Dat deed echt pijn aan de oren.

Toch weer een geslaagde wandeldag gehad.

groentestreek.JPG

IMG_0164.JPG

IMG_0169.JPG

IMG_0179.JPG

IMG_0211.JPG