Niet zo Stille Zaterdag

Zoals verwacht is Stille zaterdag inderdaad niet zo stil geweest.

Rond een uur of één via Peulis naar Hasselt vertrokken. We wilden immers graag de Japanse Tuin eens bezoeken. Eigenlijk hadden we de moeite niet moeten doen want als we heel eerlijk zijn dan viel het een beetje tegen. Gelukkig was er wel, voor de vierde keer blijkbaar, een Cosplay festival bezig. Sommige mensen hebben toch wel een bizarre hobby hoor maar het was wel eens leuk om te zien.

IMG_8751.JPG

 

IMG_8784.JPG

Na de tuin hebben we nog een toertje door de stad gemaakt. Pure nostalgie voor mij, al is de stad behoorlijk veranderd sinds ik er begin jaren tachtig twee jaar heb doorgebracht om mijn A1-diploma te halen. Maar het is nog altijd een heel gezellige stad.

IMG_8796.JPG

Op ons gemak terug naar het Ethias theater gewandeld (uiteindelijk hadden we 8 km op de teller) want daar moesten we zijn voor het hoofddoel van de dag : Golden Earring. Als voorprogramma kregen we Sta Vast. Conny merkte nog op dat ze wel wat weg hadden van de Heideroosjes en wat bleek ? De zanger was inderdaad frontman van de Heideroosjes.

IMG_8804.JPG

Kwart over negen was het dan de beurt aan Barry, George, Cesar en Rinus. Ik krijg wel eens commentaar dat ik zo vaak naar “oude” groepen ga kijken maar als je ziet wat deze bijna-zeventigers nog presteren op het podium dan hoef ik eigenlijk geen jonge snaken.

IMG_8855.JPG

IMG_8844.JPG

IMG_8822.JPG

 

IMG_8839.JPG