Werfteling

Aangezien het toch geen Ronde van Vlaanderen weer was en omdat het veel plezanter is om te gaan wandelen in plaats van luisteren naar het gezwam van M.W. vertrok ik kort na de middag naar Heist op den Berg.

Op het programma stond de Werfteling, de jaarlijkse wandeling van de lokale KWB. We kozen voor de 12km. Ondanks (of misschien net ingevolge?) het schitterende weer waren er weinig wandelaars. Het zou uiteraard ook kunnen dat er mensen zijn die wel graag naar het gezwam van M.W. luisteren.

Problemen hadden wij daar niet mee. We houden immers niet zo van drukte. Zeker niet op mooie wandelingen als die van vandaag. Dan kan je toch beter genieten van alles. Het was wel een vrij lastige wandeling. We zijn tenslotte toch weer naar het hoogste punt van de provincie Antwerpen geklommen … Beerzelberg.

Maar het mooiste waren toch de wolken. Daar kan ik dus echt wel van genieten.

werfteling.JPG

IMG_9566.JPG

IMG_9580.JPG

IMG_9567.JPG

IMG_9578.JPG