Doffenwandeling

Er was regen voorspeld voor vandaag. Maar ja, voorspellingen komen niet altijd uit. Tot de middag had ik er alle vertrouwen in dat het voor de rest van de dag droog zou blijven.

Toen ik me een halfuurtje later klaar begon te maken om naar Olen te vertrekken wist ik dat mijn hoop ijdel was. Het begon licht te regenen. Onderweg begon het iets harder te regenen. En toen ik uiteindelijk de vertrekplaats had gevonden regende het behoorlijk. De GPS had het wel moeilijk met het vinden van het opgegeven adres, ’t is te zeggen, het adres was er wel maar daar vertrok zeker geen wandeling. En het lag zeker niet aan mij want Conny had dezelfde problemen.

Enfin, om half twee begonnen we aan onze wandeling, voor de eerste keer in maanden onder de bescherming van een paraplu. Ondanks de regen was het wel een wondermooie wandeling. Vooral het stuk door het Olens Broek was heel mooi. Uiteraard was het ook modderig en vochtig maar als je, zoals wij vorig jaar in Itegem, tot aan je knieën (of dieper) doorheen het water hebt gewaad  dan schrikt een beetje regen je niet af. Regen is gewoon extra zuurstof in de lucht.

De fotocamera is wel het grootste deel van de tijd in de rugzak gebleven. Die is minder bestand tegen vocht. Toch zijn er tijdens onze 12,5 km lange wandeling enkele foto’s gemaakt.

doffenwandeling.JPG

IMG_8984.JPG

IMG_8990.JPG

IMG_8988.JPG

IMG_8992.JPG

Een gedachte over “Doffenwandeling

  1. Gidsjoris februari 5, 2017 / 9:01 am

    Inderdaad zeer mooie foto’s…

    Like

Reacties zijn gesloten.