De eerste

jonas2.JPGMeer dan een maand! Meer dan 31 dagen. Zo lang was het geleden dat we nog een concertje hadden bezocht. En dan krijgen we constant commentaar dat we “alweer” naar een concert gaan. Ongelooflijk niet?

Enfin, na ’t werk Conny opgepikt en naar Mechelen gereden. We hadden nog meer dan voldoende tijd vóór we de trein naar Brussel moesten nemen. Met onze weekendticketjes moesten we immers wachten tot na 19u. Die tijd hebben we echter nuttig gevuld met een heel smakelijke hamburger bij Ellis Burger. Voor mij de eerste keer dat ik daar gegeten heb maar zeker niet de laatste keer.

Na een korte wandeling door Mechelen by Night namen we dan de trein naar Brussel Centraal. Vandaar is maar even stappen naar de AB. Ondertussen kennen we de weg wel. Bijna zaten we in de verkeerde zaal maar gelukkig zag Conny net een bordje naar de AB Club hangen.

Op het programma … Jonas Winterland die zijn nieuwe CD Liever uit Balans kwam voorstellen. Het was een zeer aangename kennismaking. Een ingetogen en heel mooi concert dat jammer genoeg maar 75 minuten duurde. We willen hem zeker nog eens terugzien maar dan ergens in een schouwburg.

Het volgende concert op onze agenda is gepland voor volgende woensdag. Dan trekken we weer naar de AB maar dan zullen we onze oordopjes goed kunnen gebruiken denk ik. Dan is het immers de beurt aan EPICA met Powerwolf in het voorprogramma.

joans1.JPG