Vermoeiend

De eerste week van 2017 is een feit. Ik hoop wel dat deze eerste week geen maatstaf is voor de rest van het jaar. Als dat wel het geval is ga ik een andere job moeten zoeken.

Zaalwachter in een gesloten museum lijkt me dan wel wat. Of wandelknooppuntenbordjescontroleur zou ook wel kunnen. Voorproever in de bibliotheek is ook een kandidaat.

Och, met de helft van de collega’s afwezig wegens Kerstvakantie, twee andere collega’s die constant weg zijn en één collega die ziek valt was het maar triestig wat bezetting betreft.

Aangezien de voorraad werk zich niet aanpast naargelang de bezetting, heb ik dus een zware week achter de rug. Ik hoop maar dat het volgende week iets rustiger wordt. Wat het werk betreft tenminste, niet wat de bezetting betreft. Ik zit al twee weken nagenoeg alleen en dat is maar saai.

Gelukkig kan er zondag terug worden gewandeld. De perfecte manier “to clear your mind” !

Het pakje dat ik vandaag heb afgehaald zal ook deugd doen. Onlangs las ik een artikel waarin profvoetballer Jan Vertonghen zijn 5 favoriete boeken beschreef. En neen, de brochure van Louis Vuitton was daar niet bij. Wel boeken die me zo interessant leken dat ik ze onmiddellijk heb besteld bij ECI.

Ik hou niet van voetbal en nog minder van voetballers maar voor de Jan maak ik graag een uitzondering.

WP_20170106_18_51_52_Pro.jpg