Drijkoningenwandeling (Booischot in de mist)

Hoewel we vorige week in Lier het wandeljaar hebben ingezet is het officiële wandeljaar pas vandaag begonnen.

We hebben dat gedaan in Booischot waar de lokale KWB hun Drijkoningenwandeling organiseerden. Van de ruime keuzes aan afstanden kozen we voor de 9 km. Voorlopig is dat voldoende. Daarenboven wisten we niet hoe glad het onderweg zou zijn.

De verschrikkelijke ijzeltoestanden die gisteren het land teisterden mochten dan al verdwenen zijn, je weet nooit hoe het er op de landelijke paden zou bijliggen. Al bij al viel dat wel mee. Hier en daar was het wel behoorlijk modderig en bijgevolg ook glibberig. Maar we zijn recht gebleven.

Het was wel een mooie wandeling die perfect was afgepijld (wat ook niet altijd het geval is). Vooral de laaghangende mist zorgde soms voor mystieke taferelen. De wandeling werd dan afgesloten met een paar pannenkoeken die weliswaar smakelijk waren maar toch ook vrij zwaar. We hadden immers de eerste verjaardag van de wandelclub LCCC te vieren wink.

wandelen 20170108.JPG

IMG_8764.jpeg

IMG_8776.jpeg

IMG_8789.jpeg